Επιστροφές Υπαναχώρηση

ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Καλώντας μας στο +30 2821075662 ή στέλνοντας μας email στο info@howlinghusky.gr   μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε για ένα διαφορετικό μέγεθος, χρώμα ή σχέδιο εντός 14  ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών ACSCOURIER.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση. Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή πέραν της πρώτης θα χρεώνεται τα έξοδα επιστροφής ο πελάτης.

Διαδικασία επιστροφής για αλλαγή προϊόντος :
Οι αλλαγές για την Ελλάδα είναι δωρεάν.

Αν επιθυμείτε αλλαγή, μας στέλνετε πίσω το δέμα με την κούριερ που παραλάβατε με χρέωση παραλήπτη.

Το δέμα σας πρέπει να περιέχει την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια ή οι σημάνσεις του  και να μην έχει καταστραφεί μερικώς ή ολικώς η συσκευασία.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΥΠΡΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Μπορείτε να το αλλάξετε το προϊόν για ένα διαφορετικό μέγεθος , χρώμα ή σχέδιο μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας. Το προϊόν πρέπει να είναι ακριβώς στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε και εντός της συσκευασίας του, με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα. Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη & πρέπει να εξοφλούνται κατευθείαν απο εσάς στην κούριερ .

Διαδικασία επιστροφής για αλλαγή προϊόντος :
Αν επιθυμείτε αλλαγή, μας στέλνετε πίσω το δέμα με οποιαδήποτε κούριερ με χρέωση δική σας.

Το δέμα σας πρέπει να περιέχει την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια ή οι σημάνσεις του  και να μην έχει καταστραφεί μερικώς ή ολικώς η συσκευασία.

Προσοχή: Κάθε δασμός χρεώνεται όταν η παραγγελία φτάσει στη χώρα και πρέπει να καταβάλλεται από τον παραλήπτη της παραγγελίας. Επειδή οι πολιτικές και τελωνειακές επιβαρύνσεις διαφέρουν σημαντικά από χώρα σε χώρα, προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το τοπικό τελωνειακό γραφείο για περισσότερες πληροφορίες. Όταν υπάρχουν τελωνειακές επιβαρύνσεις μπορεί να επηρεάσουν το χρόνο παράδοσης του δέματός σας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :
Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται μέσω συμπλήρωσης της φόρμας υπαναχώρησης που ακολουθεί, ή με αποστολή e-mail στο info@howlinghusky.gr καθώς και τηλεφωνικώς στο +30 28210 75662.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την αποστολή του προϊόντος, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και – μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε . Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη & πρέπει να εξοφλούνται κατευθείαν από εσάς στην κούριερ .

Στη περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας έχει γίνει μέσω Αντικαταβολής δεν επιστρέφεται το επιπλέον ποσό που επιβαρύνεται η παραγγελία με τον παραπάνω τρόπο πληρωμής, όπως και σε περίπτωση που έχουν χρεωθεί έξοδα μεταφορικών (για πελάτες Κύπρου και λοιπών Χωρών) δεν επιστρέφεται το ποσό που επιβαρύνθηκε η παραγγελία .

Διαδικασία επιστροφής υπαναχώρησης :
Στην περίπτωση υπαναχώρησης μας στέλνετε πίσω το δέμα με οποιαδήποτε κούριερ επιθυμείτε στην έδρα μας , με δική σας χρέωση των εξόδων αποστολής*.

Το δέμα σας πρέπει να περιέχει την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια ή οι σημάνσεις του  και να μην έχει καταστραφεί μερικώς ή ολικώς η συσκευασία.

Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους, συνοδεία όλων των απαραίτητων παραστατικών.

*Στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας(κατασκευαστικό ελάττωμα προϊόντος, λάθος αποστολή προϊόντος) η εταιρεία αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής .

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

“Howling Husky”
Κυδωνίας 44, Χανιά, Ελλάδα
Τ.Κ: 73100
Τηλ: +30 2821075662

Σημειώστε ότι :

Τα προϊόντα καταφθάνουν στην εταιρία μας με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά (όχι απαραίτητα στην αρχική τους συσκευασία) και δεν μπορεί να υποστούν φθορά στο δρόμο!

Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στη εταιρεία.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί με κούριερ που δεν συνεργαζόμαστε και χρέωση δική μας, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Στην περίπτωση που παραλάβουμε το δέμα με χρέωση δική μας θα σας αφαιρεθούν τα μεταφορικά από την επιστροφή του ποσού.

Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προϊόντα που έχουν επιστραφεί σε εμάς κατά λάθος.

Σας συνιστούμε να κρατήσετε την αποδεικτικό & τον αριθμό αποστολής του κούριερ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής σας.

Η εταιρία υποχρεούται να επιστρέψει στον καταναλωτή, το ταχύτερο δυνατόν και το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών, το ποσό το οποίο οφείλει στον αγοραστή. Η προθεσμία αρχίζει από την ημέρα που η εταιρία έλαβε τη δήλωση υπαναχώρησης.

ESPA Image
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς